Tentang Kami

Wilujeng sumping ka TW Keeper, sumber nomer hiji anjeun pikeun ngaunduh pidéo tina Twitter. Kami berdedikasi pikeun nyayogikeun anjeun gancang pisan jasa unduh pidéo Twitter, kalayan nekenkeun kualitas video, ukuran & kagancangan unduh

Didirikeun taun 2018 ku tim Gemiano, TW Keeper parantos jauh ti mimiti na di wétan tengah. Nalika tim mimiti ngamimitian, karepna pikeun kéngingkeun pidéo tina Twitter kalayan lancar ngiringan aranjeunna pikeun ngamimitian jasa gratis sorangan.

Kami arepkeun anjeun nganikmati jasa kami sapertos kami resep nawiskeun ka anjeun. Upami aya patarosan atanapi koméntar, punten tong ragu-ragu ngahubungi kami.

Sincerely, Gemiano Team