Kumaha Ngunduh Pidéo Twitter ka Telepon Android

unduh pidéo twitter kana Android

Tangtosna, aya seueur alesan anu ngajantenkeun anjeun resep ngaunduh sareng nyimpen video tina Twitter. Pidéo ieu panginten lucu atanapi ngerakeun ogé. Sareng kusabab urang nonton puluhan pidéo unggal dinten, urang panginten moal tiasa ngahontal salah sahiji pidéo ieu deui, kusabab lemahna fitur pamilarian dina Twitter

Ngunduh sareng nyimpen pidéo dina telepon Android anjeun ngamungkinkeun anjeun nonton éta tanpa konéksi Internét sareng ogé bagikeun ka réréncangan anjeun, sareng grup WhatsApp, atanapi ngalangkungan sagala cara komunikasi sosial

Tapi saencan kuring nunjukkeun cara ngaunduh pidéo tina Twitter, anjeun kedah terang heula yén akun anu bakal kami unduh mangrupikeun akun publik sanés akun pribadi. Ayeuna hayu urang teuleum dina pituduh step by step.

Kumaha Ngunduh Pidéo Twitter dina Telepon Android

Léngkah 1: Luncurkeun aplikasi Twitter dina telepon Android anjeun, panggihan pidéo anu anjeun badé unduh teras ketok ikon bagi teras Salin tautan Tweet Ayeuna tautan pidéo parantos disalin kana clipboard anjeun.

unduh pidéo twitter kana Android unduh pidéo twitter kana Android
Léngkah 2: Ayeuna buka layanan Pengunduh Video Twitter , témpél tautan pidéo teras pencét tombol "Unduh". Ayeuna TWKeeper badé nyandak sadaya vérsi anu aya dina pidéo anjeun. (kualitas handap, kualitas sedeng, sareng HD definisi tinggi).
unduh pidéo twitter kana Android unduh pidéo twitter kana Android
Léngkah 3: Pilih kualitas pidéo anu anjeun pikaresep, teras pencét tombol "Unduh" anu cocog sareng akhirna "Link unduh". Selamat, ayeuna video na parantos diunduh kana telepon Android anjeun.
unduh pidéo twitter kana Android unduh pidéo twitter kana Android

Simpen jasa salaku Aplikasi dina telepon Android anjeun

Sangkan prosés unduh pidéo ti Twitter langkung gampang pikeun anjeun, anjeun tiasa sacara gampang nyimpen jasa ieu sareng dianggo salaku aplikasi dina telepon anjeun kalayan léngkah anu saderhana pisan.

Léngkah 1: Buka TWKeeper tina panyungsi Chrome anjeun. Ketok 3 titik dina luhur peramban anjeun.

unduh pidéo twitter kana Android
Léngkah 2: Pilih " Tambahkeun ka layar Utama ", teras ganti nami aplikasi janten "TWKeeper" teras pilih tambihan.
unduh pidéo twitter kana Android unduh pidéo twitter kana Android
Léngkah 3: Ayeuna parios Layar Utama anjeun, anjeun bakal mendakan "TWKeeper" aplikasi sapertos anu dipidangkeun dina gambar di handap ieu. Ka hareupna anjeun tiasa ngaunduh pidéo ngalangkungan langsung.
unduh pidéo twitter kana Android