Kumaha Ngunduh pidéo tina Twitter ka iPhone

download twitter video iphone guide

Naha anjeun terang kumaha cara ngunduh video Twitter dina iPhone? Nya, numutkeun ka HootSuite yén jalma-jalma nonton 2 milyar pidéo dina Twitter per poé. Sareng tangtosna, anjeun salah sahijina. Jalma resep ngahemat pidéo Twitter atanapi GIF pikeun ngabagikeunana kana média sosial atanapi bahkan nonton deui tanpa sambungan internét. Di handap ieu kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara ngaunduh sareng nyimpen video Twitter dina iPhone anjeun dina sababaraha léngkah saderhana, hayu urang buka.

Alat anu dirojong

  • iPhone 12 (12 Pro Max, 12 Pro, mini)
  • iPhone SE (2nd generation)
  • iPhone 11 (11 Pro, 11 Pro Max)
  • iPhone XS (XS Max)
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8 (8 Plus)
  • iPhone 7 (7 Plus)
  • iPhone 6s (6s Plus)
  • Any iPad running iOS 13 or later

Kumaha ngaunduh video Twitter & GIF dina aplikasi Poto iPhone anjeun

Prasyarat

iPhone atanapi iPad anjeun kedah ngajalankeun ios 13 atanapi vérsi anu salajengna. Anjeun ngan saukur tiasa mariksa Vérsi ios alat anjeun ku mencétan Setélan> Umum> Ngeunaan> Vérsi parangkat lunak

pituduh pikeun unduh pidéo tina twitter

Simpen Pidéo atanapi GIF dina iPhone

Léngkah 1: Buka aplikasi Twitter anjeun, teras angkat ka pidéo anu anjeun minat teras ketok ikon "Bagikeun" teras "Salin Tautan". Ayeuna tautan pidéo parantos disimpen kana clipboard anjeun.

pituduh pikeun unduh pidéo tina twitter pituduh pikeun unduh pidéo tina twitter
Léngkah 2: Ayeuna buka palayanan Pengunduh Video Twitter , teras témpélkeun tautan kana area téks sapertos anu dipidangkeun dina gambar di handap ieu teras ketok "Unduh" kancing. Ayeuna mesin kami bakal nyandak sadaya vérsi anu aya dina pidéo anjeun (kualitas rendah, kualitas sedeng, sareng HD definisi tinggi).
pituduh pikeun unduh pidéo tina twitter pituduh pikeun unduh pidéo tina twitter
Léngkah 3: Ketok & tahan tombol " Unduh " di payun édisi pidéo anu anjeun pikaresep, teras pilih " Unduh File anu Disambungkeun " kanggo ngamimitian unduh pidéo na.
pituduh pikeun unduh pidéo tina twitter pituduh pikeun unduh pidéo tina twitter
Léngkah 4: Kamajuan unduhan pikeun pidéo anjeun bakal nembongan di katuhu luhur browser Safari anjeun. Ketok ikon ieu, teras pidéo anu diunduh.
pituduh pikeun unduh pidéo tina twitter pituduh pikeun unduh pidéo tina twitter
Léngkah 5: Saatos ngaunduh pidéo sareng pikeun ngahemat pidéo kana aplikasi poto iPhone, ketok ikon bagi, sareng tungtungna pilih " Simpen Pidéo ".
pituduh pikeun unduh pidéo tina twitter pituduh pikeun unduh pidéo tina twitter

Simpen TW Keeper salaku aplikasi dina iPhone anjeun

Pikeun ngajantenkeun unduh pidéo sareng GIF langkung lancar, anjeun tiasa nyimpen TWKeeper salaku aplikasi dina iPhone anjeun pikeun langsung luncat kana layanan unduh pidéo Twitter. Kieu carana:

Léngkah 1: Tina aplikasi Safari anjeun, buka TWKeeper, teras ketok ikon "Bagikeun".

pituduh pikeun unduh pidéo tina twitter
Léngkah 2: Pilih " Tambahkeun ka Layar Utama ", teras ganti nami aplikasi janten "TWKeeper" pencét dina "Tambahkeun".
pituduh pikeun unduh pidéo tina twitter pituduh pikeun unduh pidéo tina twitter
Léngkah 3: Ayeuna anjeun tiasa nganggo jasa unduh pidéo Twitter kami langsung tina ikon layar utama, sapertos anu dipidangkeun di handap ieu.
pituduh pikeun unduh pidéo tina twitter