Kawijakan Privasi Kami


Di TWKeeper, tiasa diaksés tina twkeeper.com, salah sahiji prioritas utama urang nyaéta privasi pengunjung kami. Dokumén Kebijakan Privasi ieu ngandung jinis inpormasi anu dikumpulkeun sareng dirékam ku TWKeeper sareng kumaha cara kami nganggona.

Upami anjeun gaduh patarosan tambihan atanapi peryogi langkung seueur inpormasi ngeunaan Kawijakan Privasi kami, tong ragu ngahubungi kami.

Cookies sareng Web Beacons

Siga halaman wéb sanésna, TWKeeper nganggo 'cookies'. Cookie ieu dianggo pikeun nyimpen inpormasi kalebet karesep pengunjung, sareng halaman dina halaman wéb anu diaksés atanapi didatangan ku pangunjung. Inpormasi dianggo pikeun ngaoptimalkeun pangalaman pangguna ku ngarobih eusi halaman wéb kami dumasar kana jinis pangotéktak pengunjung sareng / atanapi inpormasi anu sanés.

Google DoubleClick DART Cookie

Google mangrupikeun salah sahiji vendor pihak katilu dina situs kami. Éta ogé nganggo cookies, katelah cookies DART, kanggo ngaladénan iklan ka pengunjung situs kami dumasar kana kunjunganna ka www.website.com sareng situs sanés dina internét. Nanging, anu datang tiasa milih nolak panggunaan cookies DART ku ngadatangan iklan Google sareng jaringan Konten Kebijakan Privasi sareng nganonaktifkeun pilihan ieu.

Rakan Pariwara Kami

Sababaraha pangiklan dina situs kami tiasa nganggo cookies sareng beacon wéb. Rakan iklan kami nyaéta Google. Ogé mangga dicatet yén Google ngagaduhan Kawijakan Privasi nyalira pikeun kabijakan ngeunaan data pangguna. Kanggo aksés anu langkung gampang, kami ngahubungkeun hyperlink kana Kawijakan Privasi aranjeunna di handap.

Kawijakan Privasi

Server iklan pihak katilu atanapi jaringan iklan nganggo téknologi sapertos cookies, JavaScript, atanapi Web Beacons anu dianggo dina iklanna masing-masing sareng tautan anu muncul dina TWKeeper, anu dikirim langsung ka peramban pangguna. Aranjeunna sacara otomatis nampi alamat IP anjeun nalika ieu kajantenan. Téknologi ieu digunakeun pikeun ngukur épéktipitas kampanye iklanna sareng / atanapi pikeun ngahususkeun eusi iklan anu anjeun tingali dina halaman wéb anu anjeun buka.

Catet yén TWKeeper henteu ngagaduhan aksés ka atanapi ngontrol cookies ieu anu dianggo ku pangiklan pihak katilu.

Kawijakan Privasi Pihak Katilu

Kawijakan Privasi TWKeeper henteu dilarapkeun ka pangiklan atanapi halaman wéb anu sanés. Janten, urang mamatahan anjeun konsultasi ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan masing-masing tina server iklan pihak katilu ieu pikeun inpormasi langkung lengkep. Éta tiasa kalebet prakték sareng pitunjukna ngeunaan kumaha milih kaluar tina pilihan anu tangtu.

Anjeun tiasa milih pikeun nganonaktifkeun cookies ngalangkungan pilihan peramban masing-masing. Kanggo terang inpormasi lengkep ngeunaan manajemén cookie sareng panyungsi wéb khusus, éta tiasa dipendakan dina halaman wéb masing-masing panyungsi. Naon ari Cookie?

Inpormasi Barudak

Bagian sanés anu janten prioritas kami nyaéta nambihan panyalindungan pikeun barudak nalika nganggo internét. Kami ngadorong kolot sareng wali pikeun niténan, ilubiung, sareng / atanapi ngawaskeun sareng ngabimbing kagiatan online na.

TWKeeper henteu sacara sadar ngumpulkeun Inpormasi Identipikasi Pribadi ti barudak di handapeun umur 13. Upami anjeun mikir yén anak anjeun nyayogikeun inpormasi sapertos kieu dina halaman wéb kami, kami pisan ngadorong anjeun ngahubungi kami langsung sareng kami bakal ngalakukeun upaya anu pangsaéna pikeun geuwat miceun inpormasi sapertos kitu tina rékaman kami.

Kawijakan Privasi Online Hungkul

Kawijakan Privasi ieu ngan ukur pikeun kagiatan online kami sareng sah pikeun anu nganjang ka halaman wéb kami ngeunaan inpormasi anu aranjeunna bagikeun sareng / atanapi kumpulkeun dina TWKeeper. Kawijakan ieu henteu dilarapkeun kana inpormasi anu dikumpulkeun sacara offline atanapi ngalangkungan saluran sanés halaman wéb ieu.

idin

Ku ngagunakeun halaman wéb kami, anjeun kéngingkeun Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami sareng satuju kana Sarat sareng Kaayaan na.